Arrangement

RaketVækst – Parat til fremtiden

Har du en detailvirksomhed i Vordingborg kommune? Og kunne du tænke dig at få sat mere gang i forretningen? Så er RaketVækst måske noget for dig!

RaketVækst er et vækstorienteret udviklingsforløb, hvor der over tre dage bliver arbejdet med strategi, målsætninger og handlingsplaner. På forløbet arbejder du helt praktisk med, hvordan du får gang i forretningen.

Under hele kurset arbejder du strategisk med din virksomhed. Vi tager fat i alle de relevante udviklingsområder i din virksomhed, og vi arbejder i dybden med de områder, hvor der særligt er noget at hente for dig. På dette forløb, som er særligt tilrettelagt for detailhandlen i Vordingborg Kommune, vil der desuden være fokus på muligheder for at styrke kundetilstrømningen til butikkerne vha. fælles tiltag. Forløbet er desuden særligt tilpasset efter de betingelser, der gør sig gældende i detailhandelen.

På Raketvækst arbejder du (og vi) blandt andet med din omsætning, likviditet og bundlinje, forretningsudvikling, kundeportefølje og marked, markedsføring og salg, medarbejdere og organisationen, rådgivere, sparringspartnere, bestyrelse, konkurrenter, leverandører og sparringspartnere og deres priser, administration, lagerstyring, IT og økonomistyring mv., mål på både kort og længere sigt, strategi og konkrete handlingsplaner samt et hvilket som helst emne, der giver mening for dig.

Programmet foregår i plenum, og handler i høj grad om målsætninger, strategier og handlingsplaner, herunder salg, marketing og professionelle indspark til din virksomhed. Dertil kommer individuelle sessions med kursets konsulenter, hvor emnerne bliver dine udfordringer og muligheder.

På kurset er der fire faste konsulenter og to ekspert-indlægsholdere til at servicere maksimalt 15 virksomheder, så du er garanteret fuld opmærksomhed under hele kurset. Konsulenterne har stor erfaring med at køre RaketVækst-kurser. Den sparring, der foregår med de andre deltagere og deres evne til fra deres virksomhed at give et perspektiv på din, er også værdifuld.

Helt konkret får du følgende:      

  • Fastlagt de vigtigste områder, der skal arbejdes på i din virksomhed
  • Nedskrevne mål der skal nås indenfor de valgte områder
  • En helt konkret nedskrevet strategi og handlingsplan for at nå målene
  • Sparring og inputs på din virksomhed, dig selv og din ledelse
  • Inspiration og det ”spark i røven”, som vi alle kan bruge en gang imellem
  • Opfølgningsmøder 2 uger, 2 måneder, 4 måneder og 6 måneder efter kurset
  • Mulighed for yderligere møder i gruppen og med konsulenterne
  • Mere direkte adgang til konsulenternes store netværk og kontakter
Program

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Aktivitet: RaketVækst - parat til fremtiden
Dato: 25.10.2017 - 27.10.2017
Tid:Onsdag kl. 8.30 - Fredag kl. 14.15
Sted: Residens Møen, Langelinie 44, 4780 Stege
Pris: 3995,- inklusiv overnatning og al forplejning

Alle felter skal udfyldes