Arrangement

Gulddrengene kommer til byen

Den 1. november slår Asgaard dørene op til et event der sparker r**, når gulddrengene Jesper Buch og Casper Blom gæster STARS i Vordingborg. Du får en aften med inspirerende foredrag fra både lokale og Danmarkskendte iværksættere, med mulighed for netværk med professionelle erhvervsfolk. Er du blevet nysgerrig? Så læs nærmere herunder.

#1 – Asgaard

I 2017 blev Asgaard født af to unge, passionerede vikinger, i samme båd. En fælles vision, der skulle føres ud i verden. Kombinationen af studieliv og iværksætteri koblet sammen, i en kreativ og innovativ eksplosion. Asgaard tager publikum med på en rejse ud over det sædvanlige.

#2 – Jesper Buch

Når Jesper Buch træder ind i rummet, fornemmer du straks hans energi. Han er den succesrige iværksætter og manden, som både inspirerer og sparker en masse motivation ind i sit publikum, når han indvier dem i, hvordan JUST-EAT succesen blev til.

Det er en ærlig, hård og spændende fortælling, som efterlader publikum dybt imponeret.

#3 – Casper Blom

Casper Blom er kendt for historien om den 12-årige dreng med 300 kroner på lommen, som startede egen virksomhed, og som ti år senere med en del mere erfaring og mange flere penge på lommen, solgte en millionforretning med Billigegolfbolde.dk.

Efter de tre inspirerende foredrag får du mulighed for at netværke og sparre med lokale kræfter, som kan hjælpe dig på vej med dit iværksætter-eventyr. Under dette segment er der rig mulighed for at øge dit netværk med professionelle erhvervsfolk. Du kan møde:

  • Borgmester Michael Seiding Larsen
  • Vordingborg Erhverv og Væksthus Sjælland
  • Advokatfirmaet Kromann Nielsen
  • Jyske Bank
  • E-Synergi

Endvidere sælger og signerer Jesper Buch og Casper Blom bøger til publikum.

Asgaard vil være at finde ved en stand med salg af T-shirts.

Der vil i dette segment blive serveret kolde cocktails fra Asgaard’s store samarbejdspartner Nohrlund.

Kunne du tænke dig at være med? Så klik her og tilmeld dig.

 

Program

Praktiske oplysninger

Aktivitet: Gulddrengene kommer til byen
Dato: 01.11.2017
Tid:19.00 - 22.00
Sted: STARS, Algade 84, 4760 Vordingborg
Pris: 250,-