Arrangement

MikroVirk – Fra MonkeySound til “Monkey in Business”

I januar 2018 tog CEO Henrik Westergaard fra Monkeysound en beslutning, som skulle ændre, hvordan han ellers hidtil havde levet sit arbejdsliv. Henrik blev iværksætter på fuld tid. Han opsagde sit faste job og fik en spireplads på Vordingborg Erhverv – og det var her iværksætterrejsen for alvor startede.

At springe ud som iværksætter på fuldtid kan for mange være en grænseoverskridende beslutning at tage. Usikkerheden i om man kan betale de faste udgifter, kombineret med det opsøgende salgsarbejde der ligger forude og tankerne om hvorvidt man nu er dygtig nok til det man laver, får mange iværksættere til at vælge at tage et deltidsjob ved siden af virksomheden. Henriks Westergards virksomhed, var 9 år undervejs imens han havde andet arbejde. Men i januar 2018 tog han valget om at gå fuldtids selvstændig. Hvad fik ham til at træffe det valg? Kan han betale sine regninger eller bor han i garagen hos en ven? Og hvordan står det til, nu et år senere.

Henrik Westergaard har været igennem et kæmpe udviklingsforløb. Særligt hans virksomhed har taget et par drejninger i årets løb. Hele iværksætterrejsen, de mange valg og ikke mindst beslutninger vil Henrik fortælle om. Han vil inspirere dig og give dig et indblik i hvordan hans liv, og ikke mindst hans virksomhed, har taget en drejning.

Program

Praktiske oplysninger

Aktivitet: MikroVirk
Dato: 19.02.2019
Tid:17.00 - 19.00
Sted: Bosei idrætshøjskole, Evensølundvej 5, 4720 Præstø
Pris: GRATIS