Arrangement

Ny medarbejder?

Grundet få tilmeldinger bliver dette arrangement flyttet til et senere tidspunkt.

Står du for at skulle ansætte en medarbejder for første gang? Eller har du en mindre virksomhed, der skal finde en ny medarbejder, som skal passe ind i et eksisterende team? Ved du, hvordan du får fat i den helt rigtige medarbejder til netop din virksomhed?

Ansættelsen af de første medarbejdere kan være en stor udfordring. Iværksættere og virksomheder har ofte en tendens til at ansætte medarbejdere, som ligner dem selv, i stedet for at have fokus på, hvilke karakteristika, der er vigtige for virksomheden.

På denne workshop taler vi om, hvad der sker, når virksomheden vokser og har brug for ledelse, organisation og struktur. Med udgangspunkt i konkret viden og værktøjer vil du efter workshoppen være klædt bedre på til at definere, hvilke medarbejdere, du skal ansætte i din virksomhed. Du vil også få redskaber til at ansætte de rigtige medarbejdere og vide, hvordan du fastholder dem.

Du får:

• Indsigt i arbejdsgivers forpligtelser overfor medarbejdere.

• Praktiske værktøjer, der gør det lettere at ansætte en ny medarbejder.

Underviserne:

Peter Jonasen er ejer af HR Topp, og har 37 års erhvervserfaring fra bl.a. NCC og andre store virksomheder, herunder erfaring med rekruttering af de rigtige medarbejdere. Claus Kaaber fra Væksthus Sjælland er uddannet jurist og har i flere år været konsulent for små og mellemstore virksomheder.

Workshoppen henvender sig til virksomheder uden, eller med kun lidt erfaring, i ansættelse af nye medarbejdere.

Tilmeldingsfrist 7. marts 2018.

Hvis du har et konkret spørgsmål eller udfordring du ønsker svar på, så kan du skrive dit spørgsmål i formularen nedenfor, når du tilmelder dig – så har Claus Kaaber mulighed for at forberede indholdet i forhold til konkrete problemstillinger, og have svar klar til dig på dagen.

Program

Praktiske oplysninger

Aktivitet: Ny medarbejder?
Dato: 15.03.2018
Tid:14.00 - 17.00
Sted: Væksthus Sjælland, Marienbergvej 132, 4760 Vordingborg
Pris: GRATIS