Arrangement

Service i detailhandlen – Vordingborg

Bycentrum Vordingborg og Vordingborg Erhverv inviterer til fyraftensmøde om service onsdag den 14. november i Vordinborg. 

De fysiske butikker i de mindre handelsbyer lever og har en lys fremtid – hvis de vil. De er bestemt udfordret af e-handel, storcentre og større byer. Nuvel. Men de mindre handelsbyer har hver sin unikke profil, som kan profileres og danne grundlag for en stærk lokal detailhandel. Den enkelte butik har selvfølgelig et afgørende ansvar i den sammenhæng – et ansvar som vedrører levering af bedst mulig service. Derfor inviterer vi til fyraftensmøde om netop det. 

Mødet foregår efter lukketid på Kornerups Rådhus, Algade 97 i Vordingborg. Du og dine ansatte er velkomne fra kl. 17.45, hvor vi byder på en sandwich. 

Aftenens program tager afsæt i den nyligt offentliggjorte rapport om Danmarks bedste handelsby. City Manager, Thomas Jakobsen, præsenterer rapporten. Køge er i denne rapport kåret til handelsbyen med den bedste service. Derfor har vi inviteret aktivitetschef Katja Jensen, fra Køge Handel, til at holde et oplæg om hvordan der arbejdes med service i Køge. På aftenens møde lægges der op til spørgsmål og dialog.

Program

17.45 Ankomst – vi byder på en sandwich og lidt at drikke

18.00 Velkommen v/ Citymanager Thomas Jakobsen, Vordingborg Erhverv

18.05 Service/Danmarks bedste handelsby-rapporten v/ Citymanager Thomas Jakobsen 

18.25 Nyt fra Bycentrum v/ Event- og projektkonsulent Sacha Keller, Bycentrum Vordingborg 

18.35 Hvordan arbejdes der med service i Køge v/ Aktivitetschef Katja Jensen, Køge Handel

19.15 Tak for i aften

JA TAK! Jeg vil gerne deltage i:

Aktivitet: Service i Detailhandlen - Vordingborg
Dato: 14.11.2018
Tid:17.45 - 19.15
Sted: Kornerups Rådhus, Algade 97, 4760 Vordingborg
Pris: GRATIS

Alle felter skal udfyldes