Arrangement

Studietur til Kiel

Få indsigt i Tysklands industrielle udvikling

I samarbejde mellem Vordingborg Erhverv og Næstved Erhverv får du her muligheden for en éndags-tur til Kiel og det tyske industrielle marked.

Vi forbinder Tyskland med at være en stor industrination, der fremstiller alt fra biler, fly og skibe til husholdningsapparater, maskiner og elektronik. Derfor er det relevant med et indblik i, hvordan tysk erhvervsliv ser på fremtidens industriproduktion. Studieturen går til Kiel, den største by i delstaten Slesvig- Holsten. Det er et område med en del større virksomheder inden for det maritime område, maskiner og teknisk udstyr, ligesom der er mange mindre industrielle underleverandører.

Turen er tænkt som en inspirerende studietur, hvor der med oplæg og virksomhedsbesøg gives et bredt indblik i tysk industri.

Turen gennemføres med fælles transport i bus og ventes at få 50 deltagere. Der er således også god anledning til networking blandt deltagerne. Programmet i Kiel foregår på engelsk og af- holdes i samarbejde med de tre erhvervsråd i henholdsvis Kiel og de to tilstødende amter Plön og Rendsburg-Eckernförde.

Du kan læse mere om turen og programmet for dagen her.

Tilmelding sker til Peter Fjerring ved Næstved Erhverv, tlf. 5588 5218 eller pkj@naestvederhverv.dk. Tilmeldingsfrist 6. november.

Program

Praktiske oplysninger

Aktivitet: Studietur til Kiel
Dato: 14.11.2018
Tid:6.45 - 21.00
Sted: Kiel, Tyskland (Opsamling med fælles bus ved Afkørsel 41 i Stensved, Vordingborg).
Pris: 500 kr. ekskl. moms