Arrangement

Uddannelsesmesse 2017 – Vi er fremtiden

Igen i år samarbejder Vordingborg Erhverv med Vordingborg Kommune og Ungdomsuddannelserne om at lave Udannelsesmesse 2017: Vi er fremtiden!

Der er foreløbigt lukket for tilmeldinger, da messen er fyldt op. Kunne du tænke dig at være med, så kontakt os på tlf. 5534 0393 eller info@vordingborgerhverv.dk, så melder vi tilbage, hvis der bliver plads. 

Til det har vi endnu engang brug for at I som virksomhed stiller op og viser fremtidens generation, hvad karrierelivet har at byde på. Uanset om det er advokater, tømrer, kunstnere, læger eller noget helt femte, så lad os vise fremtiden hvilken vej man kan gå!

På messen får du mulighed for at vise din virksomhed frem – der vil også være mulighed for at fortælle om din virksomhed i Speakers corner, hvor tilhørerne melder sig på til at høre korte oplæg af 10-15 minutters varighed. Det vil også være muligt at vise din virksomhed frem i ‘Biografen’, hvis du eksempelvis har en profilfilm, du gerne vil vise frem.

Eleverne som deltager på messen vil hjemmefra være forberedt på at møde de virksomheder og uddannelser, som deltager på messen. De vil vide hvilke virksomheder der er til stede, og nogle af dem vil have spørgsmål de skal have bevaret af jer, og andre ting de skal have undersøgt.

For at alle parter får mest ud af dagen beder vi jer overveje følgende:

  • At gøre synligt opmærksom på, hvis I tager elever i jeres virksomhed.
  • At synliggøre hvilke jobs/uddannelser I har i jeres virksomhed.
  • At lave en opstilling på jeres stand, hvor I viser hvad I laver i jeres virksomhed og gerne hvordan, hvis det er muligt.
  • At lave en aktivitet på jeres stand, hvor eleverne kan afprøve noget, der ligner det I laver i jeres virksomhed.
  • At være klar på at svare på spørgsmål, som eleverne har forberedt hjemmefra.
  • At lave en beskrivelse af jeres virksomhed som infomateriale til eleverne, hvor I skriver hvilke jobs/uddannelser I har i jeres virksomhed.

Meld dig til nedenfor og vær med til at hjælpe fremtiden på vej!

Af hensyn til planlægning er der tilmeldingsfrist senest 10. august 2017!

Program

Praktiske oplysninger

Aktivitet: Uddannelsesmesse - Vi er fremtiden
Dato: 03.10.2017
Tid:12.00-16.00
Sted: Panteren
Pris: GRATIS