Arrangement

Vækstkonference

Vi har særlig fokus på at afhjælpe de største udfordringer for virksomhedernes vækst: Manglen på kvalificeret arbejdskraft og manglende kapitalfremskaffelse.

På kick-off konferencen 15. september 2017 kan du få et indtryk af mulighederne og melde dig som deltager til de initiativer, der giver mest værdi for din virksomhed. Du kan også møde nogle af de virksomheder, der allerede er gået i gang.

Vi har fornøjelsen af at kunne præsentere dig for den australske vækstguru Rodin Genoff, som giver os en tour-de-force i globale udviklingstendenser – og af hvad dette betyder specifikt for virksomhederne i Vordingborg og på Lolland-Falster.

Du kan også møde Erhvervsminister Brian Mikkelsen, som fortæller om sine forventninger til vækstprogrammet og om hvorfor udviklingen af netop Vordingborg-Lolland-Falster er vigtig for Regeringen.

Og du kan møde Regionsrådsformand Jens Stenbæk, Borgmester Holger Schou Rasmussen, Borgmester Michael Seiding Larsen og Borgmester John Brædder.

Du kan også høre om direktør Steen Kjelstrup fortælle om hvorfor HARDI International – vært for konferencen – flytter centrale virksomhedsfunktioner fra København til Nørre Alslev.

Vækstprogrammet er en unik mulighed. Men det kan kun lade sig gøre hvis erhvervslivet, uddannelsesinstitutioner og andre regionale og lokale aktører er med til at forme indsatsen.

Vil du med? Klik her for tilmelding.

Du kan læse mere om Vækstprogrammet og program for konferencen her.

Program

Praktiske oplysninger

Aktivitet: Vækstkonference
Dato: 15.09.2017
Tid:12.00 - 15.30
Sted: HARDI International, Herthadalvej 10, 4840 Nørre Alslev
Pris: GRATIS - tilmelding er nødvendig