Arrangement

WORKSHOP: Employer Branding

ER DIN VIRKSOMHED “EN ATTRAKTIV VARE” FOR NYE MEDABEJDERE?

Kampen om de gode medarbejdere er hård, og et job er ikke længere ’bare’ et job. Der skal mere til for at tiltrække de dygtige medarbejdere. Stærke fortællinger om virksomhedens ”formål”, værdier og kultur er afgørende, for at kandidaterne kan se sig selv på den kommende arbejdsplads. Det er desuden dyrt at ansætte medarbejdere, der ikke matcher virksomheden optimalt, og dermed hurtigt er ude igen. Hvorfor der er kommet stigende fokus på employer branding.

WORKSHOPPEN ER FOR DIG DER

Arbejder med HR, kommunikation eller ledelse i jeres virksomhed.

UDBYTTE AF WORKSHOPPEN

Kendskab til, hvad Employer Branding er, og hvorfor et traditionelt stillingsopslag ikke altid er nok på LinkedIn. Forståelse for hvorfor jeres medarbejderes individuelle profiler er afgørende for virksomhedens synlighed. Og lidt overbevisende fakta om hvordan der arbejdes med rekruttering i DK. Det hele serveres i øjenhøjde og med praktiske værktøjer og opgaver, som du kommer til at arbejde med på dagen.

OPLÆGSHOLDEREN

Dorte Møller Madsen er en anerkendt virksomhedsrådgiver. Foruden det danske marked, har Dorte været featured i udenlandske e-bøger og indlæg af bl.a. LinkedIn for hendes særlige viden inden for #thefutureofsales & social selling.

MEDBRING

Login til din LinkedIn-profil, PC/Mac og strømforsyning

TID OG STED

Workshoppen afholdes d. 2. oktober fra kl. 9-16 på Slotsbryggen 7 i Nykøbing.

TILMELDING

Du kan tilmelde dig her.

Program

Praktiske oplysninger

Dato: 02.10.2019
Tid:9.00 - 16.00
Sted: Slotsbryggen 7, 4800 Nykøbing F
Pris: GRATIS