COVID-19 har skabt uforudsete udfordringer for mange erhvervsdrivende. Derfor har vi samlet nyttige links og hjælpetiltag, hvor du kan finde information til virksomheder om blandt andet kompensation ifb. coronavirus.

Hos Vordingborg Erhverv står vi klar til at hjælpe virksomheder med vejledning og sparring gennem corona-krisen. Kontakt os på telefon 55 34 03 93 eller tag direkte kontakt til en af vores konsulenter. Du finder deres information nederst på siden.

 

Virksomhedsguiden.dk – Coronavirus og din virksomhed

På Virksomhedsguiden.dk kan du blandt andet finde vigtig information om kompensation til faste udgifter og kompensation til selvstændige.

Virk.dk

På virk.dk kan du blandt andet læse om kompensation for arrangementer og eksport af personlige værnemidler.

Skat.dk

På skat.dk kan du læse Skattestyrelsens egen information om hjælpepakker til virksomheder samt spørgsmål og svar om hjælpepakkerne.

Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus har samlet et særligt hold af forretningsudviklere, som står klar til at hjælpe dig og din virksomhed gennem coronakrisen. De har også skabt en e-bog om støtteordninger og kompensation til virksomheder.
Erhvervshus Sjælland har også et initiativ Early Warning, som er særligt skabt til at hjælpe kriseramte virksomheder. Hvis du oplever økonomisker konsekvenser for dig og din virksomhed som følge af COVID-19, kan du søge om rådgivning og sparring gennem Early Warning

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv har samlet en række praktiske og juridiske informationer til virksomheder om coronavirus. Her kan du finde svar på spørgsmål om personaleforhold, erhvervsjura (herunder force majeure og coronavirus), information fra myndigheder og hjælpepakker for virksomheder.

Dansk Byggeri

Dansk Byggeri har samlet en række spørgsmål og svar lige fra arbejde på byggepladser og private hjem til hjælpepakker, momsfrister og lønkompensation.

SMVdanmark

SMVdanmark har samlet et overblik over de seneste Corona-informationer: Nyt om hjælpepakker, råd og vejledning, nyheder og gode historier fra selvstændige, små og mellemstore virksomheder.

 

Økonomisk krisehjælp til corona-ramte virksomheder

Vi tilbyder akut rådgivning til virksomheder, der er ramt af den igangværende krise. Gennem Vækstprogram Lolland-Guldborgsund-Vordingborg og med finansiel støtte fra Erhvervsstyrelsen har vi fået mulighed for at tilbyde din virksomhed et gratis rådgivningsforløb. Din virksomhed får tilknyttet en økonomisk rådgiver, der gennemgår virksomhedens ståsted lige nu og giver et estimat over de muligheder, din virksomhed har for at overleve den nuværende situation. Mulighederne kan eksempelvis være støttemuligheder, besparelsesmuligheder samt budgetteringsmuligheder. Din virksomheds økonomiske rådgiver vil være din egen professionelle sparringspartner gennem corona-krisen, og sammen udarbejder I en køreplan for virksomheden samt etablerer en ”hot-line”-aftale, så I løbende kan sparre om din virksomheds situation. Vores rådgivere står klar til at hjælpe dig med det samme.

Din virksomhed får et tilskud til økonomiske rådgivning (behov opstået i forbindelse med corona-krisen) på op til 5.000 kr. pr. virksomhed, og 80 virksomheder fra nærliggende geografi har mulighed for at deltage. Der er ingen egenbetaling.

Læs hele artiklen her

Kontakt Mikkel Lundemann Rasmussen på telefon28 25 46 37 eller mail mlr@vordingborgerhverv.dk, hvis du vil høre mere.

 

Byggeudbud fra Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune har fremskyndt deres byggeudbud af opgaver, som er planlagt udført i løbet af 2020. Vordingborg Kommune vil indenfor de næste uger udbyde mindre opgaver for i alt cirka fire millioner kr. Der er tale om opgaver indenfor stort set alle håndværkerfag. De større opgaver over 500.000 kr. excl. moms, som f.eks. kræver projektering vil efterfølgende blive annonceret og udbudt.

Det er fortrinsvis de firmaer, som allerede er i kommunens database, der vil blive kontaktet. Udvælgelsesmetode fremgår også af administrationsgrundlaget.

Vil et firma i databasen, kan konktaktinfo og kompetencer meddeles på: byggeudbud@vordingborg.dk

Læs hele artiklen her

 

Uddan dine medarbejdere med lønkompensation

Med Online kurser sikrer du, at dine medarbejdere får lønrefusion til minimum dagpengesats. Din virksomhed og dine medarbejdere vil stå bedre rustet, når Corona-krisen er overstået.

Mange virksomheder sender deres medarbejdere hjem – midlertidigt eller permanent – men der er en tredje og bedre mulighed:

Kursus + Lønrefusion + tilskud fra kompetencefond

Kontakt uddannelseskonsulent Morten Andersen på telefon og hør nærmere: 2016 6045

VUC Storstrøm er en del af VUC ERHVERV Sjælland, hvor vi nu tilbyder følgende kurser:

 

Kontakt os

Vi står til rådighed for vejledning og sparring om din virksomhed. Oplever du særlige udfordringer pga. Corona-krisen, vil vi gerne hjælpe dig bedst muligt igennem. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 55 34 03 93 eller tage kontakt til en af vores konsulenter:

Jens Damgaard, erhvervsservicechef
+45 28 18 09 12
jd@vordingborgerhverv.dk

 

 

Mikkel Lundemann Rasmussen, konsulent
+45 28 25 46 37
mlr@vordingborgerhverv.dk

 

 

Henrik Høyer, projektleder
+45 40 15 52 15
hh@vordingborgerhverv.dk

 

 

Thorsten Gregersen, forretningsudvikler
+45 21 72 79 15
tmg@vordingborgerhverv.dk

 

 

Monica Jensen, erhvervsudvikler
+45 25 77 90 73
mj@vordingborgerhverv.dk