De kommende år byder på mange erhvervsprojekter i Vordingborg kommune:

  • Storstrømsbroen
  • Ringsted-Femern Banen
  • Kriegers Flak Havmøllepark
  • Femern Bælt-tunnelen
  • Masnedsundbroen

De store anlægsprojekter medfører mange muligheder og stort potentiale for vækst for erhvervslivet.

Opgaver til de lokale virksomheder

Sådan kommer den nye Storstrømsbro til at se ud
Den nye Storstrømsbro er et af de store projekter, som kan give arbejde til det lokale erhvervsliv (illustration: Vejdirektoratet)

I forbindelse med anlægsprojekterne får konsortierne og entreprenørerne brug for underleverandører, der kan løse de mange opgaver, der følger med. Din virksomhed kan også få del i opgaverne via vores samarbejde i Storstrøm Service Group.

Storstrøm Service Group er et “one-point-of-contact”, hvor konsortier og entreprenører hurtigt og effektivt kan skaffe den arbejdskraft, de har brug for. De skal blot henvende sig ét sted, hvor de kan få kontakt til de lokale virksomheder.

Bag Storstrøm Service Group står Vordingborg Erhverv, Vordingborg Havn, Business Lolland-Falster, Vordingborg Shipping og Guldborgsund Havne.

Erhvervsgrunde med adgang til store markeder

Også Business Park Vordingborg er en mulighed for at udvikle din virksomhed. Det nye erhvervsområde byder på attraktive erhvervsgrunde tæt på motorvej, jernbane og erhvervshavn. Fra Vordingborg er det derfor hurtigt og fleksibelt at få adgang til store markeder mod både syd og nord.

Læs mere om de forskellige projekter og aktiviteter på hjemmesiden og kontakt os for mere information.

Kontakt os