Dansk Byggeri afholder jævnligt kurser og arrangementer med relevans for alle inden for bygge- og anlægsbranchen.

Vordingborg Erhverv holder øje med, hvad vores virksomheder i kommunen har mulighed for at deltage i. På siden her kan du derfor finde information om relevante kurser og arrangementer, og du får et link til flere oplysninger.

Entrepriseret 2 – AB 18 i praksis

Ringsted d. 19. februar 2019 – 20. februar 2019

Dette kursus har særligt fokus på at lære dig, hvordan du håndterer praktiske juridiske risici i forbindelse med tilbudsfasen og under byggeriets udførelse i henhold til AB 18.

For mere information se: Entrepriseret 2 – AB 18 i praksis

Energi, rentabilitet og ansvar

Vordingborg d. 27. februar 2019 kl. 14:00 – 17:30

Dette kursus er for dig, der ønsker at få indsigt og forståelse for ansvarsreglerne i byggeloven og BR18. Med udgangspunkt i det eksisterende private boligmarked vil kurset give deltagerne en indføring i BR18’s energikrav, så du efter en række praktiske øvelser selv kan foretage en rentabilitetsberegning.

For mere information se: Kursus i energi, rentabilitet og ansvar

Grundkursus i Facebook og LinkedIn for håndværksvirksomheder

København S d. 13. marts 2019 kl. 09:00 – 16:00

Dette kursus hjælper dig med at komme godt fra start, når du skal bruge Facebook og LinkedIn professionelt i din virksomhed. Du lærer, hvordan din virksomhed kan skille sig ud fra mængden, og hvordan I kan nå ud til jeres kunder og vigtige interessenter på de sociale medier.

For mere information se: Grundkursus i Facebook og Linkedin

Arbejdsret og overenskomstforhold for lønpersonale

Roskilde d. 28. marts 2019 kl. 10:00 – 15:00

På dette kursus orienteres du om, hvordan du som administrativ medarbejder kan sikre dig, at virksomheden efterlever de arbejdsretlige og overenskomstmæssige regler i bygge- og anlægsbranchen.

For mere information se: Kursus i arbejdsret og overenskomstforhold