En lang række lokale og nationale virksomheder stiller deres faglighed til rådighed for erhvervsdrivende, der har udfordringer som følge af corona-krisen. Deres assistance breder sig fra økonomisk og juridisk rådgivning til hjælp med salg og markedsføring.

Vi har samlet en oversigt til dig over gratis rådgivning og tilbud fra lokale virksomheder. Her kan du lede efter et tilbud, som matcher dit og din virksomheds behov. Listen vil løbende blive opdateret.

Oversigt

Økonomisk rådgivning

Finansiering hos GenstartNU

Industriens Fond har sammen med Dansk Industri igangsat en målrettet indsats, der skal sikre danske små og mellemstore virksomheders konkurrenceevne under og efter corona-krisen – Projekt GenstartNU. Projektet tilbyder små og mellemstore virksomheder nogle dages gratis rådgivningsforløb med erfarne danske konsulenter. Projektet har etableret et tæt samarbejde med DI for at støtte op omkring rådgivningen i samarbejde med DI og andre rådgivere.

Står du over for store udfordringer (på den korte og lange horisont) og har brug for råd og sparring til at komme igennem denne tid, så læs mere om tilbuddet på https://genstartnu.dk/ og vend direkte tilbage til Simon Skaaning, hvis det har interesse. Projekt Genstart NU igangsætter projekterne ASAP og har erfarne rådgivere stående klar til at hjælpe din virksomhed med at komme godt igennem krisen.

Kontakt Simon Skaaning på telefon 20 46 61 06 eller mail ssk@valcon.com.

 

Økonomi, finansiering og statslige støtteordninger hos Erhvervshus Sjælland

Erhvervshus Sjælland har samlet et særligt hold af forretningsudviklere, der står klar til at hjælpe virksomheder gennem corona-krisen. Gennem gratis rådgivning kan du opnå viden og sparring om økonomi, finansiering, strategi og meget mere samt vejledning til brug af statens hjælpepakker. Læs mere her.

Du kan også søge om hjælp fra Early Warning, som er særlige specialister i at håndtere økonomiske udfordringer i virksomheder. Læs mere om Early Warning her. 

 

Økonomisk rådgivning hos Møns Bank

Møns Bank tilbyder alle virksomheder en times gratis og uforpligtende rådgivning i forbindelse med den aktuelle situation. Tilbuddet gælder i alle bankens filialer i Vordingborg Kommune.

Kontakt Møns Bank på tlf. 55 86 15 00. Læs mere om Møns Bank på www.moensbank.dk.

 

Økonomisk rådgivning hos Øernes Revision

Øernes Revision tilbyder ½ times gratis telefonisk/mail rådgivning om de økonomiske hjælpepakker, som virksomheder kan søge, hvis corona-krisen har medført økonomiske konsekvenser.

Kontakt Øernes Revision på 55 38 12 34. Læs mere om Øernes Revision på www.oernes.dk.

 

Økonomisk krisestyring hos Dyhr Leighton Rådgivning

Her kan du få en times rådgivning om enkel og effektiv krisestyring, forretningsudvikling og økonomisk rådgivning, så du kommer styrket ud af krisen.

Kontakt Troels Dyhr Leighton på telefon 42 71 39 66 eller på mail info@dyhrleighton.dk. Læs mere om Dyhr Leighton Rådgivning på www.dyhrleighton.dk.

 

Finansiel sparring med Totalrevision

Mange virksomheder er i tvivl om hvad man kan få af kompensation fra staten, nogle har brug for hjælp til bank-samtalen, eller andre vil gerne høre hvordan de kan optimere deres regnskab. Derfor giver vi gerne en gratis sparrings-samtale på en god times tid.

Kontakt Kim Christensen på telefon 55 37 25 22 eller mail kim@total-revision.dk. Du kan læse mere om Totalrevision på www.total-revision.dk.

 

Økonomisk rådgivning hos Beierholm

Beierholm tilbyder en gratis sparrings-samtale, hvis du er usikker på, hvor meget du kan optimere i dit regnskab, hvad du kan få af kompensation fra staten, eller har brug for hjælp til bank-samtalen. Ring og aftal et møde direkte med Beierholm på telefon 55 36 50 00 eller mail vordingborg@beierholm.dk. Læs mere om Beierholm her.

 

Løn, regnskab og HR hos Azets

Azets er Nordens førende leverandør af ydelser inden for regnskab, løn og HR. Virksomheden tilbyder deres ekspertise gennem en lang række gratis webinarer netop inden for de felter, som du kan finde her. Du kan også se tidligere webinarer her. Emnerne for hvert webinar er forskellige og kan blandt andet være om den nye ferielov, B-indkomst, løn til selvstændige og meget mere.

 

Markedsføring

Rådgivning om digital markedsføring hos Bruuns Bureau

De sidste 5 uger er det blevet meget tydeligt hvor vigtigt det er at være ”online”. Derfor giver Bruuns Bureau gerne, lige nu, en times tid med gode råd og praktiske tips til, hvordan din virksomhed bliver mere synlig på sociale medier og sikrer trafik til hjemmesiden.

Kontakt Camilla Bruun Sørensen på telefon 20 70 98 17 eller mail info@bruunsbureau.dk. Du kan læse mere om Bruuns Bureau her. 

Rådgivning hos Nordic Leadership

Her får du adgang til specialister inden for både digital markedsføring inkl. webshops og en solid knowhow omkring produktionsjustering og optimering baseret på en generel business know how, der måske kan gøre en forskel i disse tider med mange forandringer.
Nordic Leadership tilbyder 1-2 timers gratis input eller de kan tilbyde et program under Industriens Fond med op til 50 timers gratis konsulenthjælp og udvikling.

Kontakt Lars K Larsen for at høre mere på telefon 22 28 46 68 eller mail lkl@nordicleadership.dk. Du kan læse mere om Nordic Leadership her.

 

Ledelse

Sparring til ledere hos Forundringsfabrikken

Ledere kan få 2 timers gratis sparring/coaching, hvis du har brug for inspiration til, hvordan du kan motivere sig selv og dine medarbejdere, så de får overskud og lyst til at eksperimentere med nye tiltag.

Kontakt Jette Nielsen på telefon 30 43 85 60 eller mail jette@forundringsfabrikken.dk. Du kan læse mere om Forundringsfabrikken på www.forundringsfabrikken.dk.

 

Sparring til ledere hos Bo Einersen, Business Development Manager

2 timers gratis sparring til ledere, der ønsker at iværksætte strategiske tiltag og følge op på værdiskabelsen for kunder, medarbejdere, samarbejdspartnere og virksomheden. Bo Einersen har stor erfaring med digitalisering, forretningsudvikling, internationalisering og opbygning af økonomiske styringsmodeller baseret på data af høj kvalitet og troværdighed – erfaring, som han gerne deler med andre erhvervsdrivende.

Kontakt Bo Einersen på telefon 34 65 04 03 eller mail einersen@hotmail.com.

 

Sparring til ledere hos Coach2Manage

Coach2Manage tilbyder 1½ times gratis coaching/sparring/inspiration til virksomhedsledere og afdelingsledere, der har udfordringer med at lede sig selv og medarbejdere i denne uvante og forandrede tid. Mødet kan foregå online eller på kontor på Kirketorvet 16, Vordingborg. Emnerne kan for mødet kan omhandle eksempelvis usikre medarbejdere, manglede ordrer, fyringer, nye arbejdsprocesser, digitale udfordringer, ændrede arbejdsopgaver, ændrede mødeformer med samarbejdspartnere og udfordringer med at arbejde hjemme inkl. børnepasning.

Kontakt Karsten Schiøtz på telefon 30 70 84 14 eller mail karsten@coach2manage.dk. Du kan læse mere om Coach2Manage her.

 

Brancheorganisationer

Mange brancheorganisationer står til rådighed for virksomheder, der har brug for rådgivning. Ofte er det dog sådan, at virksomheden skal være medlem af den givne brancheorganisation for at få gavn af deres faglighed og assistance. Mange brancheorganisationer tilbyder nu gratis og uforpligtende opstart til virksomheder for at hjælpe erhvervslivets bedst muligt gennem krisen. Find informationer om medlemskab og rådgivning hos de individuelle brancheorganisation her:

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv repræsenterer en lang række brancheforeninger inden for områderne handel, videnbaseret rådgivning, oplevelse, transport og service. Se Dansk Erhvervs svar på en række praktiske og juridiske spørgsmål i forbindelse med virksomheders håndtering af coronavirus.

Dansk Byggeri

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation for 5.700 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger knap 73.000 medarbejdere. Se Dansk Byggeri’s relevante information til virksomheder om corona-krisen.

SMVDanmark

SMVdanmark er en dansk hovederhvervsorganisation, der arbejder for de små og mellemstore virksomheder, SMV’erne. Brancheorganisation har ca. 18.000 medlemsvirksomheder, som er fordelt på mange forskellige brancher inden for mindre industri, byggeri, handel og service, men også IT og grafiske fag. Se SMVDanmarks samlede overblik til dig og din virksomhed over seneste Corona-informationer her

Dansk Industri

DI er Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. DI repræsenterer 11.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet og varetager deres medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser – både lokalt og globalt. Medlemsskaren spænder bredt fra små iværksættere til store globale virksomheder inden for forskellige brancher som eksempelvis fremstilling, handel, service, transport og kommunikation.
Se Dansk Industris samling af relevant information til virksomheder ang. corona-krisen her.