Vordingborg Kommune er et godt udgangspunkt for eksport og internationalisering. Placeringen i forhold til både København og Tyskland er god, og motorvej, jernbane og erhvervshavn gør transport af varer nem. Den kommende forbindelse til Femern vil øge eksportpotentialet endnu mere og styrke mulighederne for internationale aktiviteter.

Eksport er noget, du bør overveje, fordi der er stort udviklingspotentiale forbundet med det, og internationalisering øger mulighederne for fx produktudvikling, medarbejderrekruttering og kapitalfremskaffelse og investeringer.

Men der er også en del spørgsmål at tage stilling til. Der kan bl.a. være forhold vedrørende specielle produktkrav, finansiering og kulturelle forskelle. Hos Vordingborg Erhverv er det derfor et stort indsatsområde at hjælpe vores lokale virksomheder med eksport og internationalisering.

Internationalisering og eksport - få din virksomhed ud i verden med netværket Global Business Vordingborg
I netværket Global Business Vordingborg sætter vi fokus på internationalisering og eksport

I vores internationale netværk Global Business Vordingborg kan du få sparring af erfarne virksomhedsledere med relationer på udenlandske markeder og opnå kontakt med potentielle udenlandske samarbejdspartnere.

Desuden er vi involveret i et tæt samarbejde med estiske virksomheder for at øge vores lokale virksomheders eksportpotentiale.

Læs mere om Global Business Vordingborg og vores samarbejde med Estland .

Virksomheder med internationalt udsyn i Vordingborg kommune

Flere virksomheder i Vordingborg drager nytte af kommunens gode placering og eksporterer med stor succes til hele verden. Bl.a. Corning Optical Communications, PPC Denmark, Esko Design, Danish Malting Group, Brix Design og Bisca.

Kontakt Vordingborg Erhverv og hør om din virksomheds muligheder for internationalisering og eksport.

Kontakt os