Har din virksomhed eksportpotentiale?

Global Business Vordingborg er et internationalt netværk, hvor du kan:

  • Få hjælp fra erfarne erhvervsfolk inden for eksport
  • Få hjælp til at udvikle din virksomheds internationale potentiale
  • Få hjælp til sparring i forhold til markeder
  • Opnå kontakter og relationer i udlandet

Fra Vordingborg til hele verden

Når en virksomhed har planer om eksport, kan Global Business Vordingborg give virksomhederne sparring på, hvilket marked de skal satse på, og skabe kontakt til relevante samarbejdspartnere.

Det er også en vigtig del af netværkets arbejde at tiltrække udenlandske virksomheder til Vordingborg. Sådanne investeringer vil skabe yderligere vækst til gavn for hele kommunen. Derfor tager Global Business Vordingborg på opsøgende ekskursioner til relevante lande for proaktivt at øge interessen for kommunen som udgangspunkt for etablering og drift af virksomhed.

Samarbejde med Estland

Et eksempel på det internationale arbejde i kommunen er vores samarbejde med Estland. Global Business Vordingborg har været på besøg i Estland i november 2015, hvor grundlaget for et fremtidigt samarbejde blev lagt.

Som følge heraf er der i maj 2016 er med stor succes blevet afholdt Estonian Week in Denmark i Vordingborg. Den estiske erhvervsminister, ambassadøren og repræsentanter fra 23 estiske virksomheder var på besøg i kommunen, og der blev skabt mange gode kontakter, som bl.a. har betydet, at virksomheder fra Vordingborg har været i Estland i juni måned for at følge op på de samtaler, der blev indledt under Estonian Week.

Læs mere om DECC – Dansk-Estisk Handelskammer.

Læs mere om vores Samarbejde med Estland.

Baggrunden for Global Business Vordingborg

Der er mange af vores lokale virksomheder i Vordingborg Kommune, som har potentiale til eksport – men det kan være svært at komme i gang, fordi det kræver ressourcer at sætte sig ind i det nye marked, skabe kontakter til samarbejdspartnere og lægge en strategi.

Vordingborg Erhverv står bag det internationale netværk Global Business Vordingborg, som arbejder for at gøre det nemmere. Det består af erhvervsfolk med international erfaring og flere relationer i udlandet, bl.a. USA.

Kontakt Vordingborg Erhverv for at høre mere om Global Business Vordingborg – sammen kan vi nå hele verden.

Kontakt os