Vil du vide mere om eksport, og hvordan du og din virksomhed kommer i gang med at eksportere, finder du her en række links til mere information.

Eksportrådet

Eksportrådet er en organisation under Udenrigsministeriet, som arbejder med at fremme danske private virksomheders eksport til udlandet. Her kan du bl.a. finde gratis analyser om eksportmarkeder og få rådgivning og svar på dine spørgsmål.

Danmarks Eksportforening

Danmarks Eksportforening er en medlemsforening, hvor du blandt andet kan få adgang til konkret markedsviden og rådgivning om opstart af eksport og markedsføring på internationale markeder.

Danmarks Eksportkredit

EKF er ejet af den danske stat. Her kan danske virksomheder blandt andet søge om hjælp til finansiering, når der skal investeres i nye maskiner og anlæg i forbindelse med opstart af eksport til udlandet.

Dit Europa

Europa-Kommissionen står bag hjemmesiden Dit Europa . Her er der information om at bo, leve og drive virksomhed inden for EU. Du kan blandt andet læse om salg, moms, told og produktkrav.

Eksportguiden

Eksportguiden er en oversigt over alle offentlige eksportstøtteordninger.

Global Business Vordingborg – sammen kan vi nå hele verden

Eksport er vigtigt, fordi din virksomhed kommer ind på nye markeder – og dermed får adgang til langt flere kunder.

Dog er der mange spørgsmål at tage stilling til, når man gerne vil eksportere – og hvordan får man egentlig kontakt med potentielle samarbejdspartnere og kunder?

I det internationale netværk Global Business Vordingborg kan du få hjælp til at udvikle din virksomheds internationale potentiale. Læs mere om netværket her: Global Business Vordingborg