Er du iværksætter, eller har du en god forretningside, kan du få gratis vejledning og sparring hos Vordingborg Erhverv. Vi tilbyder:

Vejledning om opstart af virksomhed

Har du en ide til en virksomhed, men er usikker på, hvordan du kommer videre, kan du få vejledning af os. Vi hjælper dig med at afklare, om din ide er bæredygtig og giver sparring på, hvordan du skriver en forretningsplan.

Tre timers gratis rådgivning hos professionelle konsulenter

Hos Vordingborg Erhverv følger vi dig og din virksomhed gennem din udvikling. Vores konsulenter står klar med ubegrænset vejledning og sparring så længe du har behov for det – lige fra etablering og drift til udvikling af din virksomhed. Og får du brug for specifik rådgivning om et konkret emne, f.eks. revision eller juridisk rådgivning, så har Vordingborg Erhverv mange kompetente samarbejdspartnere, der er eksperter inden for hvert deres felt. Dem kan vi henvise dig til, og faktisk har du mulighed for at få op til tre timers gratis rådgivning hos en professionel konsulent, når du får vejledning hos Vordingborg Erhverv. Det kan fx handle om finansieringsmuligheder, markedsføring, budgetlægning eller udarbejdelse af strategiplaner.

Book et gratis vejledningsmøde hos Vordingborg Erhverv i dag. Kontakt Henrik Høyer på tlf. 4015 5215 eller mail hh@vordingborgerhverv.dk.

Iværksætterforløb og kurser

Ved at deltage i et iværksætterforløb lærer du bl.a., hvordan du lægger budgetter og styrer virksomhedens økonomi. Du bliver undervist i salgspsykologi, juridiske forhold, markedsføring og kundekendskab. På vores kurser opnår du viden om specifikke emner som fx brugen af sociale medier og bogholderi.

Kontorplads i opstarts- og udviklingsfasen

Når du starter egen virksomhed op, kan det være en god ide at have kontor sammen med andre iværksættere. På den måde kan I kan hjælpe hinanden og udveksle erfaringer.

I Vækstfabrikken hos Vordingborg Erhverv kan du få en kontorplads til en fordelagtig pris. Samtidig deltager du i et gratis forløb med kurser og rådgivning hos vækstkonsulenter med mange års erfaring inden for blandt andet økonomistyring, salg og markedsføring.

Er du ikke helt parat til livet som selvstændig endnu, men har brug for en periode, hvor du prøver din ide af, inden du beslutter dig, har du mulig for en spireplads. Det er en gratis kontorplads i seks måneder. Læs mere om spirepladserne.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Kontakt os