Er du iværksætter? Så bliv en del af et af vores iværksættermiljøer. Det er inspirerende, faglige og sociale fællesskaber med andre iværksættere.

Vordingborg kommune har måske det mest omfattende netværk af iværksættere uden for de store universitetsbyer – der findes hele fem forskellige iværksættermiljøer med hver deres særlige fokusområde:

Hvad er et iværksættermiljø?

Måske er du lige sprunget ud som selvstændig. Måske er du allerede godt i gang og har et par ansatte. Uanset hvad så er der iværksættermiljøer, der passer til dig.

Her kan du møde ligesindede, udvide dit netværk og blive fastholdt i dine planer om at skabe din egen forretning.

Typisk er der tale om en kontorplads sammen med andre iværksættere, hvor du eksempelvis har mulighed for at  få en mentor eller deltage i særlige forløb med fokus på, hvordan du udvikler netop din virksomhed.

Spirepladserne

En spireplads er en kontorplads hos Vordingborg Erhverv i lokalerne på Rådhustorvet 4F i Vordingborg. Den er for iværksættere, som har en god ide, men som gerne vil arbejde med ideen i trygge rammer, inden de beslutter sig for, om den er holdbar nok til, at de vil fortsætte som selvstændige.

Pladsen er gratis og en del af et seks måneders forløb. I løbet af de seks måneder får man sparring og vejledning af Vordingborg Erhvervs konsulenter i forbindelse med bl.a. udvikling af produkt, forretningsplan, salg og markedsføring. Samtidig er man en del af et fællesskab med andre iværksætterspirer.

Læs mere her: Spirepladserne hos Vordingborg Erhverv.

Satellitten

Satellitten er et samlet iværksættermiljø for alle iværksættere i Vordingborg Kommune. Som en del af Satellitten indgår du i et netværk med andre iværksættere, der kan være i forskellige stadier og processer i opbygningen af deres virksomhed. Derfor har du mulighed for at sparre, dele viden og erfaringer samt skabe et fællesskab med ligesindede i Satellitten.

Satellitten er et innovativt og dynamisk iværksættermiljø, hvor du også får direkte kontakt til Vordingborg Erhvervs professionelle konsulenter, som står klar med råd og vejledning til at opstarte, udvikle og drive din virksomhed, så du kan opnå dine mål.

Kontakt Henrik Høyer på mail hh@vordingborgerhverv.dk eller telefon 40 15 52 15, hvis du vil høre mere om Satellitten.

Hvorfor være en del af et iværksættermiljø?

Erfaring med iværksættermiljøer viser, at de giver gode resultater. Normalt kan arbejdet som selvstændigt let blive lidt ensomt, fordi man arbejder alene og ikke har nogen at sparre med. I et iværksættermiljø hjælper iværksætterne hinanden og finder inspiration i hinandens ideer og måder at løse opgaver på. Det gør potentialet for vækst og udvikling større.

Vil du vide mere om iværksættermiljøerne i Vordingborg Kommune, og hvordan du bliver en del af dem, er du velkommen til at kontakte Vordingborg Erhverv.

Kontakt os