Vordingborg Erhverv har et stort netværk og arbejder sammen med mange virksomheder, myndigheder og organisationer om at skabe gode vilkår og vækstbetingelser for erhvervslivet i Vordingborg Kommune.

Læs mere om, hvem vi samarbejder med, her:

Vordingborg Erhvervsforening

Vordingborg Erhvervsforening er det største lokale medlemsnetværk i kommunen, der blandt andet arbejder for at styrke samarbejdet mellem erhvervsliv, organisationer og offentlige myndigheder. Foreningen står også bag forskellige møder og arrangementer for medlemmerne. Vordingborg Erhvervsforening og Vordingborg Erhverv arbejder tæt sammen om den kommunale erhvervsudvikling, og Vordingborg Erhverv fungerer som sekretariat for erhvervsforeningen.

Væksthus Sjælland

Væksthus Sjælland har erfarne og højt specialiserede medarbejdere inden for blandt andet ledelse, internationalisering, innovation og vækstskabelse. Vi kan sætte dig i kontakt med den rette konsulent, hvis du har brug for konkret rådgivning om specifikke emner.

Vordingborg Erhverv samarbejder med en række foreninger om at skabe erhvervsvenlige rammebetingelser og udvikling og vækst i Vordingborg Kommune og omegn.

Læs mere om:

Vordingborg Håndværkerforening

Møn Handelsforening

Vordingborg Handelsforening

Præstø  Handels & Erhvervsforening

Vordingborg Kommune

Vordingborg Erhverv har indgået en aftale med Vordingborg Kommune om at varetage erhvervsfremmende aktiviteter og projekter. Det er også en del af aftalen, at Vordingborg Erhverv yder erhvervsservice for virksomheder og iværksættere.

Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland

Vordingborg Erhverv er med i Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland. Det er et samarbejde med nabokommunerne med videndeling, erfaringsudveklinger og forskellige aktiviteter som fx Iværksætterforløbet.

Med i Dansk Erhvervsfremme Region Sjælland er, ud over Vordingborg Erhverv: Business Faxe Copenhagen, Næstved Erhverv, Slagelse Erhvervscenter, Business LF, Kalundborgegnens Erhvervsråd, Sorø Erhverv, Roskilde Erhvervsforum, Stevns Erhvervsråd, Odsherreds Erhvervsråd og Holbæks Erhvervsforum.