Vil du etablere en virksomhed, eller har din virksomhed brug for mere plads, er der mange attraktive erhvervsgrunde og -ejendomme i Vordingborg kommune.

Priserne er fordelagtige, og placeringen er optimal, fordi der er gode forbindelser til både København og Tyskland.

Hvis du vil etablere en virksomhed, eller vil flytte din eksisterende virksomhed til Vordingborg kommune, står vi til rådighed med hjælp og vejledning.

Når du kontakter os, så aftaler vi et møde, hvor vi får indblik i, hvilke behov du har i forhold til beliggenhed, kvadratmeter og faciliteter.

Herefter undersøger vi hvilke muligheder, der findes i kommunen, og vi sender dig løbende information herom. Efter 14 dage kontakter vi dig med en opfølgning, hvor vi i fællesskab finder ud af næste skridt.

Læs mere om erhvervsgrunde og lejemål herunder og kontakt os for mere information.

Erhvervsgrunde – Business Park Vordingborg

Lige nu er der flere grunde til salg til gode priser ved afkørsel 41 ved Sydmotorvejen.

Placeringen lige op ad motorvejen betyder, det er nemt at komme til og fra med varer, og at transporttiden til både København og Tyskland er kort.

Jernbanen og Vordingborg Erhvervshavn er med til at underbygge den gode infrastruktur og udvider mulighederne for transport af varer og gods.

Grundene ved afkørsel 41 bliver endnu mere attraktive i de kommende år, når forbindelsen til Femern er etableret. Så bliver Vordingborg et logistisk knudepunkt, der binder Skandinavien og resten af Europa sammen.

Business Park Vordingborg ved afkørsel 41 er en unik mulighed for at være med til at præge udviklingen af et erhvervsområde, der bliver et vækstcenter for erhvervslivet i de kommende år. Læs mere om Business Park Vordingborg.

Lejemål i Vordingborg Kommune

Fra efteråret 2016 er der en ledig erhvervsejendom på Langøvej 5 i Vordingborg. Den må bruges til fremstillings,-lager-, værksteds,- service- og engrosvirksomhed og administration.

Ejendommen består af en bygning på 2.000 m2 og en garage på 76 m2.

I selve bygningen er der både lokaler til administration og til et produktionsareal med flere elporte. Der er også kantine og omklædningsrum.

Uden om bygningen er der et stort asfalteret areal med gode parkeringsmuligheder, og det er er nemt at læsse varer af og på, da man kan køre hele vejen rundt.

Bygningen er indrettet med 400 AMP, så den er ideel til virksomheder med et stort strømbehov. Opvarmningsformen er fjernvarme.

Bygningen er opført i 1964 og er blevet renoveret i 2003.

Få flere detaljer i salgsopstillingen: Salgsopstilling Langøvej 5 i Vordingborg

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om erhvervsgrunde og lejemål.

Kontakt os

 

Ejendomsportaler - find det, du søger

Herunder har vi samlet en række links til forskellige ejendomsportaler, som gør det nemt for dig at finde lige netop den erhvervsejendom, du søger i Vordingborg Kommune.

Lokaleportalen – Giver et samlet overblik over alle ledige lokaler til leje eller salg i Danmark.

Find kontorfællesskab – Giver et samlet overblik over alle ledige kontorfællesskaber i Danmark.

OfficeHub – Giver overblik over kontorer og kontorfællesskaber.

Ejendomme i Danmark – Giver et overblik over alle ledige erhvervsejendomme til salg i Danmark.

Virksomhedslokaler – Find din lejer eller køber lynhurtigt.

Boligdeal – find bolig til dine nye medarbejdere.

Oline.dk – Danmarks største portal for erhvervsejendomme