Der er mange gode grunde til at etablere eller flytte din virksomhed til Vordingborg kommune. Her er gode erhvervsvilkår for både store og små virksomheder inden for alle brancher.

Central beliggenhed og god infrastruktur

Med en beliggenhed nær jernbanen og Sydmotorvejen er der blot få timers kørsel til både København og Berlin. Det medfører fleksibel transport af varer til og fra din virksomhed, og det er let for både dig selv og dine kunder at komme frem og tilbage til møder. De  gode motorvejs- og togforbindelser gør det også nemt for dine medarbejdere at komme på arbejde.

Store anlægsinvesteringer

En ny Storstrømsbro, oprettelsen af en forbindelse til Femern samt en udbygningen af jernbanen mellem Ringsted og Femern betyder stort udviklings- og vækstpotentiale for kommunens erhvervsliv. Dels på grund af de mange opgaver, som selve anlægsarbejdet medfører, og som din virksomhed kan få del i. Dels på grund af de muligheder, investeringerne medfører, eksempelvis på grund af øget turisme, og nem adgang til et nyt og stort marked i Tyskland og i Øresundsregionen. Læs  mere om Storstrømsbroen, Femern Bælt-tunnelen og Ringsted-Femern jernbanen.

Attraktive erhvervsgrunde

Vordingborg kommune har attraktive erhvervsgrunde, der er placeret nær motorvejen. Det gør det nemt og hurtigt at transportere varer til både København, Berlin og Hamborg. Lige nu har vi gode grunde til salg ved afkørsel 41. Her har du mulighed for at bygge nye faciliteter tilpasset netop din virksomheds behov.

Højt serviceniveau

Hos Vordingborg Erhverv kan du få gratis sparring og vejledning om etablering, drift og udvikling af din virksomhed. Vi er samlingspunkt for viden om alt med relevans for erhvervslivet, og hos os kan du blive informeret om blandt andet udbud, erhvervsstruktur og erhvervsgrunde.

Vordingborg Erhverv samarbejder også med Vordingborg Kommune om at yde vores virksomheder en hurtig sagsbehandling med skræddersyede løsninger.

Lavt omkostningsniveau

Det er billigt at drive virksomhed i Vordingborg kommune:

  • Lave priser på erhvervsgrunde
  • En dækningsafgift på nul
  • Rimelig skattesats

Dette sænker omkostningerne betydeligt i forhold til andre kommuner.

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad der er af muligheder for din virksomhed i Vordingborg kommune.

Kontakt os